Instructie verantwoord Alcoholschenken (IVA)

26 september 19:30 - 21:30

Op het moment dat er in die kantine alcohol wordt geschonken moet er volgens de Drank- en Horecawet altijd een barvrijwilliger aanwezig zijn die in het bezit is van een IVA-certificaat. Om de barvrijwilligers van jouw vereniging meteen aan het begin van dit seizoen in de gelegenheid te stellen dit certificaat te behalen, verzorgt Team Sportservice provincie Utrecht op woensdag 26 september een ‘Instructie Verantwoord Alcoholschenken’.

 

De avond wordt verzorgd door een instructeur Verantwoord Alcoholschenken. Tijdens de bijeenkomst worden de wijzigingen die zijn doorgevoerd in de Drank- en Horecawet besproken en gaan we in op de effecten van het drinken van alcohol. Daarnaast staan er een aantal lastige praktijksituaties op het programma, waarin barvrijwilligers steeds voor een moeilijk dilemma staan: ‘Schenk je wel of niet?’. 
 
Datum: 26 september 2018
Tijd: 19.30 -21.00 uur
Locatie: Ursulinenhof 1, Vianen
Kosten: € 15,00 per deelnemer

jouw vereniging/organisatie ontvangt na afloop een factuur op basis van het aantal opgeleide vrijwilligers.

 

IVA-certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de instructie het IVA-certificaat als bewijs van deelname. Als jouw vereniging wordt gecontroleerd door een bijzonder opsporingsambtenaar dien je
dit IVA-certificaat te kunnen overleggen.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor de instructie Verantwoord Alcoholschenken kan via onderstaande link. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Maarten Punt van Team Sportservice provincie Utrecht via 06-47958767 of mpunt@teamsportservice.nl.
 

Klik hier voor aanmelden
 

Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17

Naar het overzicht

Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17