Santa Run Breukelen

15 december 14:00

Op zaterdagmiddag 15 december 2018 organiseren de Rotary Club Breukelen en het Sportpunt Stichtse Vecht een Santa Run in Breukelen. De Santa Run is een ludieke sponsorloop in kerstsfeer, waaraan jong en oud kan meedoen. De opbrengst van dit spectaculaire evenement gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat het Jeugdfonds Sport.

 

De santa run is een FUN-LOOP voor jong en oud in Kerstsfeer. Alle deelnemers lopen in dezelfde outfit: een prachtig rood kerstmannenpak. Je wandelt of rent, dat bepaal je zelf een parcours van ca. drie kilometer. Je kunt met de hele familie, je sportteam, vrienden- en kennissenkring meedoen aan deze oergezellige en onvergetelijke middag. Ook bedrijven, clubs en schoolklassen zijn van harte welkom. Het gaat om de fun en niet om de prestatie.

 

Het Jeugdfonds Sport

Dit jaar gaat de opbrengst van de Santa Run naar het Jeugdfonds sport. Het Jeugdfonds Sport betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Met de opbrengst zorgen we ervoor dat ieder kind in Stichtse Vecht, de mogelijkheid heeft om te kunnen sporten en mee kan doen. 

 

Schrijf je in en doe mee!

De start en finish vinden plaats op de Kerkbrink in Breukelen. Deelname kost €12,50, Kinderen tot 135 cm: €7,50 pp en groepen vanaf 4 personen betalen €10,00 pp. Daarmee steun je het Jeugdfonds sport, krijg je een kerstmanpak, een startnummer en een geweldige ervaring! Dus doe mee en schrijf je in op de website.

 

Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17

Naar het overzicht

Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17