EHBO cursus: Lesdag 1 (vol!)

08 februari 09:00 - 16:00

Ook dit jaar bieden wij weer EHBO cursussen aan. Iedere sportaanbieder krijgt de mogelijkheid om kosteloos 2 kaderleden (vrijwilligers, bestuur, trainers enz.) aan te melden voor een EHBO cursus. Hier is wel een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Lesmomenten en locatie

Het volgen van de EHBO cursus vraagt een tijdsinspanning van drie zaterdag bijeenkomsten op 8, 15 en 22 februari 2020 van 09.00 tot 16.00. De cursus wordt gehouden in Zwembad ’t Kikkerfort (Schepersweg 14a te Breukelen).

 

Aanmelden

Maximaal twee geïnteresseerde per sportaanbieder kunnen zich aanmelden via de volgende link:

https://nl.surveymonkey.com/r/EHBO2020 

Dit aanmeldformulier moet per deelnemer volledig worden doorlopen.

LET OP: Een aanmelding is niet direct een garantie voor deelname. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus deelname gaat op volgorde van inschrijving (Vol=Vol).

De uiterste datum voor aanmelding is 20 januari 2020. Mocht u voor die tijd toch van deelname afzien het verzoek om dit ook aan ons door te geven.

 

Voorwaarden

- Door vele zorgverzekeraars wordt een EHBO cursus deels vergoed (Overzicht vergoedingen 2020), de kosten die niet worden vergoed zullen voor twee deelnemers per aanbieder door gemeente/ Sportpunt Stichtse Vecht worden bekostigd.
- Wanneer de cursist niet komt opdagen of de cursus tussentijds beëindigd worden de gehele kosten in rekening gebracht bij de deelnemer (€ 325,- excl. 21% BTW).
- Het volgen van een eventuele vervolgcursus (opfriscursus) is voor eigen rekening (€59,- per jaar).
- Indien gewenst is het mogelijk om meer dan twee deelnemers aan te melden. Na de uiterste aanmelddatum wordt beoordeeld of hier ruimte voor is. Extra deelnemers zijn voor eigen kosten (€ 325,- excl. 21% BTW).

Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17

Naar het overzicht

Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17