Sportraad thema avond: Sport, gezonde voeding en rookvrije sportkantines

22 november 20:00

Op donderdag 22 november organiseert de Sportraad Stichtse Vecht wederom een thema avond. De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor rookvrije ruimtes en gezonde voeding in combinatie met sport. Sigrid Attema zal jullie inspireren en voorbeelden aan te dragen over hoe u uw eigen sportaccommodatie rookvrij kunt maken. Marieke Kalverda verteld hoe je gezonde voeding in sportkantines kunt introduceren.

Onder leiding van de wethouder Sport; Hetty Veneklaas nemen wij jullie graag mee in de mogelijkheden en vertellen onze sprekers over hun ervaringen om sportclubs en gemeenten hierbij te helpen. De thema-avond begint om 20.00 uur in Theater 4in1. Wij hopen u aan het einde van deze thema-avond (rond 21.30 uur) voldoende geïnspireerd te hebben om zelf aan te slag te gaan met deze onderwerpen. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen tijdens de avond zelf.

 

Aanmelden

U kunt zich tot zaterdag 17 november aanmelden via info@sportraadstichtsevecht.nl. Vermeldt daarbij (indien van toepassing) van welke vereniging u bent en met hoeveel personen u wilt komen.


Naar het overzicht