Workshop energiebesparing

26 juni 20:00 - 22:00

Organisaties die meer dan 50.000 kWH elektriciteit of 25.000 m³ aardgas per jaar gebruiken, moeten per 1 juli 2019 informatie geven over de genomen maatregelen om energie te besparen. Dit geldt ook voor sportverenigingen. De informatieplicht voor grootverbruikers is het gevolg van de wijziging van de Wet Milieubeheer. Het doel van de informatieplicht is energiebesparing versnellen. Lees meer over de informatieplicht.

 

Workshop Energiebesparing en voldoen aan nieuwe wetgeving energiebesparing

 

Woensdag 26 juni, 20.00 tot 22.00 uur (inloop 19.30 uur) in Vianen.

Team Sportservice provincie Utrecht organiseert een workshop ‘Energiebesparing en voldoen aan nieuwe wetgeving energiebesparing’. Na afloop van de workshop kun je onbeperkt gebruik maken van de digitale helpdesk van Green Leisure met vragen over het invullen van de EML tool. Na deelname aan deze interactieve workshop voldoe je als vereniging aan de informatieplicht en verkrijg je inzicht in de besparingsmogelijkheden voor je vereniging.Het programma is als volgt:

 

  • Algemene uitleg energiebesparing voor sportverenigingen;
  • Subsidiemogelijkheden voor sportverenigingen;
  • Uitleg Erekende Maartregelenlijst wetgeving in relatie tot het energieverbruik van sportverenigingen;
  • Aan de slag met het invullen van de EML door middel van de tool van RVO.

 

Aanmelden workshop

Je kunt je aanmelden voor deze workshop via https://nl.surveymonkey.com/r/VerduurzaamUwSportvereniging

 

Kosten workshop

€ 99 excl. BTW per vereniging (maximaal 2 personen per vereniging). 50% van de kosten kun je declareren bij het Sportpunt.


Naar het overzicht