Roland Garros Kids

06 juli 2019 - 07 juli 2019

Op 6 en 7 juli wordt bij LTC Maarssen-broeck Roland Garros KIDS gespeeld. Een Grand Slam in de cyclus van Grand Slams for Kids. Net als de profs reizen de kids in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar verschillende steden af om daar in toernooivorm in een weekend wedstrijden te spelen en zo ‘Grand Slam’-ervaring op te doen. De hoofdprijs mag er zijn: een verzorgde reis naar Roland Garros!

 

Zet 6 en 7 juli dus in de agenda:

  • ZaterdagME/JE geel (14-17), ME/JE geel(10-13), ME/JE groen (10-13)
  • ZondagME/JE geel (14-17), ME/JE geel (10-13), ME/JE groen (10-13), Kids oranje (6-10)

 

Wat is Grand Slams for Kids nu eigenlijk?

In meerdere weekenden bij verschillende enthousiaste verenigingen worden de Grand Slams gespeeld en worden de tennisvereniging omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving. Per Grand Slam spelen de kinderen minimaal drie (maar het liefst meer!) wedstrijden. Winst of verlies maakt dus niet uit, je speelt altijd de dagen dat het grand slam georganiseerd wordt. Per speelschema is er aan het einde van een Grand Slam een winnaar die zich plaatst voor The Finals (eind 2019). De winnaars van The Finals reizen vervolgens met elkaar af naar Roland Garros om een echt Grand Slam toernooi te bezoeken! Geen tijd om alle Grand Slams te spelen? Dat is geen probleem, je kan er ook gewoon aan eentje mee doen!

 

Veel activiteiten

Zowel op als naast de baan worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zodat voor het hele gezin er op de tennisclub van alles te doen is!

 

Benieuwd?

Kijk ook eens op de website van Grand Slams for Kids (www.grandslamsforkids.nl) voor alle informatie en speeldata.

 


Naar het overzicht