Grenzeloos Actief meetup: Sport Verbindt!

06 november 17:00 - 21:00

Team Sportservice provincie Utrecht organiseert op woensdagavond 6 november 2019 een meetup in het kader van Grenzeloos Actief. Grenzeloos Actief zet zich in om een landelijk dekkende structuur en passend sport- en beweegaanbod te creëren, waarbij iedereen in Nederland met een beperking de mogelijkheid heeft om te sporten en bewegen.

Het thema van de bijeenkomst is: Sport verbindt!, samen bereik je meer. We richten ons op de verbinding en samenwerking tussen mensen met een beperking (de doelgroep) en professionals uit het werkveld. Om zo vraag en aanbod (op het gebied van sport en bewegen) beter met elkaar te laten matchen.

De meetup is bedoeld voor zowel de doelgroep als alle professionals uit regio Utrecht-West (Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Woerden en Oudewater) die in aanraking komen met mensen met een zorgvraag. Zoals (beleids-) ambtenaren, WMO-consulenten, bewegingsagogen, huisartsen, POH’ers, fysiotherapeuten, sportverenigingen/ sportaanbieders en medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen.


Wat kan je verwachten tijdens de meetup?

 • Informatie over recente landelijke en lokale ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van inclusie en aangepast sporten.
• Een prikkelende dialoog; door middel van interactieve workshops gaan we met elkaar aan de slag met ‘veel voorkomende’ praktijkproblemen die zowel de doelgroep als de professionals op het gebied van sport- en beweegaanbod ervaren. Om tee zorgen dat we ook recente voorbeelden en casussen hebben, vragen wij jouw input.


Datum en locatie

De bijeenkomst ‘Sport verbindt!, samen bereik je meer’ vindt plaats op woensdagavond 6 november 2019 in het gemeentehuis van Woerden aan de Blekerijlaan 14.


Aanmelden

 Sta jij ervoor open om de verbinding en samenwerking tussen de doelgroep en professionals te versterken? Zorg dan dat je deze bijeenkomst niet mist! Meld je aan via de button onderin en geef ons input. In november ontmoet je dan collega’s uit de regio Utrecht-West.
Heb jij collega’s die ook met mensen met een zorgvraag werken, of ken jij mensen met een beperking, die onze uitnodiging niet hebben ontvangen? Deel deze mail gerust! Voorwaarden voor deelname zijn:

• Je houdt je bezig of gaat je bezighouden met sporten en bewegen voor mensen met een beperking;
• Je bent actief in Utrecht-West.
• Je hebt een beperking en wilt graag sporten of je sport al maar je wilt graag met ons meedenken.


Meer weten?

 Voor vragen over deze bijeenkomst kun je terecht bij Macy Hartman mhartman@teamsportservice.nl  

We hopen je woensdag 6 november te ontmoeten in Woerden!

 

Aanmelden


Naar het overzicht