Prokkel netwerkbijeenkomst Utrecht 2020

22 januari 09:30 - 11:30

22 januari is in Maarssen de Prokkel Netwerkbijeenkomst Utrecht 2020. Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Prokkelen gebeurt natuurlijk het hele jaar door, maar één week in het jaar zetten we daar de schijnwerpers op. In 2020 is de Prokkelweek van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni. Tijdens de bijeenkomst in januari kun je ontdekken welke mogelijkheden die de Prokkelweek jou, je bedrijf of organisatie biedt.

 

Ontdek wat jij kunt doen tijdens de Prokkelweek

In 2020 is de Prokkelweek van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni. Tijdens deze week organiseren allerlei mensen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen koken. Of misschien samen muziek maken of samen werken. Samen Prokkelen dus! In het bedrijfsleven, met de buurt, op school. Alles kan! De Prokkelweek is een laagdrempelig instrument voor integratie, participatie en inclusie. Een week die vaak het begin is van een verandering. Kom jij uit de provincie Utrecht en wil jij kennismaken met enthousiaste Prokkelaars? En met de mogelijkheden die de Prokkelweek jou, je bedrijf of organisatie biedt? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst in Maarssen! Deelname is gratis.
 

Programma

  • Opening: welkomstwoord door wethouder Hetty Veneklaas;   
  • Voorstelronde: kennismaken met elkaar: aan de hand van een leuke werkvorm verzorgd door ervaringsdeskundigen van Humanitas DMH en Reinaerde;
  • Presentatie van de Prokkelweek: wat houdt de Prokkelweek in, aangevuld met praktische tips en handreikingen;
  • Netwerkspel: ervaringen delen: hoe kun je de Prokkelweek aan laten sluiten bij jouw doelen, zowel persoonlijk als van je organisatie.

 

Informatie

Datum: 22-01-2020 9:30 tot 11:30
Locatie: Endelhovenlaan 1, 3601GR Maarssen
Aanmelden Prokkelbijeenkomst


Naar het overzicht