NK Knikkeren

20 juni 00:00

House of Sports is druk bezig met de organisatie van het NK Knikkeren. Het NK Knikkeren, dat in 2020 voor de 18e keer wordt georganiseerd, is een uniek breedtesportevenement voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Het NK Knikkeren bestaat uit regionale knikkervoorronden in diverse gemeenten door heel Nederland. Naast het feit dat er 1 deelnemer wordt gekroond tot regionaal knikkerkampioen, plaatsen de beste 16 deelnemers zich voor de grote finale van het NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark Rhenen op zaterdag 20 juni 2020. Tijdens deze grote finale wordt er gestreden voor de titel ‘Nederlands Kampioen Knikkeren 2020’. 

 

Het NK Knikkeren wordt georganiseerd om het buiten te spelen onder deze doelgroep te stimuleren. Want van buiten spelen, komt buiten sporten! Wij willen, om zoveel mogelijk kinderen aan het buiten spelen te krijgen, in zoveel mogelijk gemeenten een officiële voorronde van het NK Knikkeren 2020 organiseren. Daarnaast is het knikkeren ook gewoon ontzettend leuk om te doen! 

 

Het Sportpunt is in overleg met de organisatie om een officiële voorronde te 'adopteren' in Stichtse Vecht. Wanneer hier meer informatie over beschikbaar is, plaatsen we dat direct hier op de site!

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05

Naar het overzicht

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05