Buurtsportcoaches organiseren weer leuke activiteiten in Breukelen

29 januari 2020 - 12 februari 2020

Eind januari en begin februari organiseren de Buurtsportcoaches van Breukelen, Hanneke Bergsma en Chantal van Wamel, weer een aantal leuke activiteiten. Alle kinderen uit Breukelen kunnen meedoen. De lessen worden gegeven bij ’t Kikkerfort, OBS De Regenboog en De Willibrordus.

 

Klik op de flyer januari / februari om het te zien wat er te doen is! Hij staat hiernaast! >>>

 

Voor alle kinderen in Breukelen

In januari en februari kunnen kinderen van de basisschool meedoen met: Programmeren (Scratch), Kidsfoodcamp, tennis, schaken en volleybal. De buurtsportcoaches organiseren deze activiteiten om kinderen kennis te laten maken met leuke sporten. Ook hebben ze deze keer gekozen voor programmeren, omdat uit een enquête bleek dat veel kinderen dit graag willen leren. Op www.sportpuntstichtsevecht.nl staat een overzicht van alle activiteiten.

 

4 keer per jaar leuke activiteiten

De buurtsportcoaches organiseren 4 keer per jaar activiteiten voor alle kinderen in Breukelen. Dit doen ze al een aantal jaar. Afgelopen oktober organiseerden zij bijvoorbeeld aikido en schaken en met sinterklaas was er Pietengym in ’t Kikkerfort. In het voorjaar staan oudhollandse spelletjes voor kinderen samen met hun opa’s en oma’s op het programma.

 

Kidsfoodcamp

Eén van de activiteiten eind januari is Kidsfoodcamp. Dit is een initiatief van Bergsma. Naast haar werk als buurtsportcoach studeert zij Sport- en Beweeginnovatie. Hiervoor heeft zij Kidsfoodcamp ontwikkeld. Kidsfoodcamp is een outdoor activiteitenspel voor kinderen, jongeren en hun families. De nadruk ligt op samen beleven, waarbij behendigheid, uithoudingsvermogen en kennis over voeding worden getest. Alles draait om samen werken, buiten bewegen, koken en voeding.

 

Inschrijven

Kinderen krijgen op school informatie over de activiteiten. Aanmelden kan tot 2 dagen voor de workshop via: breukelen@sportpuntstichtsevecht.nl 

Betaling: NL54 RABO 0147810787 t.n.v. Regenboogschool Breukelen 

Voor meer informatie

Hanneke Bergsma
Vakleerkracht en organisatie naschoolse activiteiten in Breukelen

Naar het overzicht


Voor meer informatie

Hanneke Bergsma
Vakleerkracht en organisatie naschoolse activiteiten in Breukelen