Nieuwe editie Hellas ZomerAvondCup 2020

21 april 2020 - 10 juni 2020

Vanaf dinsdag 21 april a.s. organiseert atletiekvereniging Hellas de ZomerAvondCup, hét 4-daagse hardloopevenement in de regio. Op 4 avonden in april, mei en juni kan iedereen meedoen aan een afstand van 5 km of 10 km. Ook de 39e editie wordt weer geheel door vrijwilligers georganiseerd. De bekostiging van dit evenement komt uit inschrijfgelden en bijdragen van sponsoren. 

Loop je zelf wel eens een rondje hard en wil je in een mooi stuk van je eigen gemeente lopen? Schrijf dan in voor dit evenement en geniet al lopend van de mooie Vecht en omgeving. Is 4 x meedoen te veel en werkt het motiverend om met collega’s te lopen: schrijf dan in voor het klassement voor (loop)groepen. Dit jaar organiseren we dit klassement tijdens de 3e loop op 27 mei.  

Data en locatie

Loop mee op dinsdag 21 april en dinsdag 12 mei vanaf Atletiekbaan Maarschalkerweerd. Of daag jezelf uit op woensdag 27 mei en woensdag 10 juni vanaf Atletiekbaan Overvecht. Op alle avonden start de 5 km om 19.00 uur en de 10 km om 19.45 uur. 

Inschrijven

Deelnemen is mogelijk door voor het klassement (minimaal 3 wedstrijden over 5 of 10 km) of voor één of meer afzonderlijke lopen over 5 of 10 km in te schrijven. Dit kan tot twee dagen voor elke loop via www.inschrijven.nl. Online inschrijven is gemakkelijk, het inschrijfgeld is lager en bovendien voorkomt het wachtrijen op de avonden zelf. Er is een speciaal inschrijfformulier voor het klassement voor loopgroepen op 27 mei. Na-inschrijven kan nog op de wedstrijdavonden zelf.

Hellas Utrecht Atletiekvereniging

Hellas uit Utrecht staat sinds 1925 voor een succesvolle traditie in de hardloopsport. De vereniging telt ruim 1.400 leden, van jeugd tot senioren en masters. Een keer meetrainen? Kijk op www.hellasutrecht.nl


Naar het overzicht