Open Dag T.V. De Blauwe Reiger

22 maart 10:00 - 15:00

10.00-12.00 uur: Tennisclinic, door tennisschool CTO voor jong en oud

Tussen 10.00 en 12.00 uur staan onze trainers voor je klaar en kun je instromen voor een proefles/clinic. Rackets zijn aanwezig.

11.00-15.00 uur: Ouder-Kindtoermooi

Zin om samen als duo meteen een paar wedstrijdjes mee te doen? Geef je dan op voor het Ouder-Kindtoernooi. Vanaf 11.00 starten we met de wedstrijdjes. Het toernooi is toegankelijk voor iedereen en alle combinaties van een kind (17 jaar) zijn mogelijk. “Het gaat niet om winnen, maar om de gezelligheid!” Inschrijven voor dit toernooi kan via ouder-kind@blauwereiger.nl. De inschrijving sluit op 15 maart. Op deze dag worden ook andere activiteiten georganiseerd voor de allerkleinsten.

Maak kennis met tennis (2 proeflessen) in maart

Naast de open dag op 22 maart, herhalen wij vanwege het grote succes de actie “Maak kennis met tennis”. Voor het geringe bedrag van € 20 kunnen niet-leden in groepsverband twee proeflessen volgen. De lessen voor senioren zijn op zondag 8 en 15 maart van 11.00-12.00 uur. Voor de jeugd van 4-16 jaar worden deze lessen gepland tussen 9 – 20 maart, op een nader te bepalen dag en tijd.

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met tennis en/of De Blauwe Reiger? Geef je dan vóór 3 maart op door een mail te sturen naar tennis@blauwereiger.nl, onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en tenniservaring. Wij zorgen voor een racket. Deelname is zonder lidmaatschapsverplichting. Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden? Schrijf je dan tijdens de open dag of na de proeflessen direct in en krijg 50% korting op een lidmaatschap van een jaar.

T.V. De Blauwe Reiger heeft de beschikking over 10 gravelbanen, met splinternieuwe led-verlichting.

Voor vragen: secretaris@blauwereiger.nl
zie ook onze website: https://blauwereiger.nl/


Naar het overzicht