OVVO SHARKY SPORTACTIVITEIT

11 juli 10:00

Op zaterdag 11 juli 2020 organiseert OVVO in Maarssen een korfbaltoernooi voor kinderen van 6 jaar en ouder. Meedoen is gratis. Neem je met je vriendjes en vriendinnetjes mee en doe mee met dit gezellige korfbaltoernooi! 


Teams

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen, waarvan MAXIMAAL 2 korfballers tegelijk in het veld mogen staan. En uiteraard het liefste gemengde teams!
Zoek in je klas of in je buurt naar kinderen die mee willen doen en meld je aan!

Heb je niet genoeg vrienden of vriendinnetjes, meld je dan alsnog bij ons aan, misschien is er een team die nog iemand nodig heeft of is er een team met meer dan 6 spelers. Dan kan je alsnog meedoen.

Geen korfballer? Geen probleem!
Ben je (nog) geen korfballer, maar lijkt het je erg leuk om mee te doen, ook dan kun je je apart aanmelden bij de Jeugdcommissie en wij regelen een team voor je.

We gaan wedstrijden spelen van 2 x 7,5 minuten op het veld van de E-korfballers, dus mono-korfbal. Aanvangstijd : 10.00 uur. Een speciale regel voor de niet-korfballers; je doelpunt telt dubbel!

 

Aanmelden

Aanmelden van je team kan bij : jc@ovvo.nl
Naam leden plus geboortedatum vermelden. En een mooie teamnaam natuurlijk! Aanmelden is gratis.

Aangezien we wel te maken hebben met alle Corona regels zullen hierover nog nadere instructies volgen voor de ouders en dergelijke. De kids tot 13 jaar mogen gelukkig gewoon weer sporten dus daar is het geen probleem voor.

 

Kijk voor meer informatie op de website van OVVO in Maarssen. 


Naar het overzicht