Gratis Schaatsclinic Ijsclub Breukelen

12 september 10:30 - 12:00

Kom zaterdagochtend 12 september met je vriendjes naar de gratis open dag van ijsclub Breukelen op het grasveld bij het ijsclub gebouw in Breukelen, Straatweg 185A. Zoals houdt de ijsclub hier hun open dag met een leuke droogtraining, schaatsspelletjes en oefeningen om ons klaar te stomen voor het ‘echte werk’ op de IJsbaan in Overvecht, Utrecht.

Om niet schaatsende kindjes op een leuke manier te laten kennismaken met schaatsen organiseren de ijsclub deze schaats-ochtend. We starten om 10.30u met een actief droog schaats training en tussendoor lekker limonade+wat lekkers. De ochtend duurt tot 12.00u.

Nodig dus (nog) niet-schaatsende vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze superleuke schaats-ochtend!

Hoe oud moet je zijn om deel te nemen?
Bij het Jeugdschaatsen laten wij kinderen kennismaken met het schaatsen en leren hen de juiste techniek aan. Wij willen de jeugd enthousiast maken voor deze sport.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen bij IJsclub Breukelen leren schaatsen onder leiding van enthousiaste jeugdschaatsbegeleiders. 

Is de ochtend alleen voor kinderen?
Deelname wel, maar ouders mogen zeker blijven om te kijken. We houden ons aan de RIVM richtlijnen en trainen in de buitenlucht. Er zijn schaats trainers aanwezig om alle vragen te stellen.

Wanneer start het schaatsseizoen?
Iedere zaterdagmiddag, vanaf 3 oktober tot half maart, gaan ongeveer 50 kinderen uit Breukelen en omstreken naar de kunstijsbaan ‘Vechtsebanen’ in Utrecht, om daar schaatsles te krijgen van half zes tot half zeven. De kinderen worden ingedeeld in groepen aan de hand van hun niveau.

Zijn er kosten verbonden aan deze ochtend? 
Meedoen is geheel gratis en verplicht tot niets.

Hoe word ik lid van Ijsclub Breukelen?
Is de ochtend goed bevallen? Meld je dan aan voor lidmaatschap van de ijsclub. Je mag natuurlijk eerst een proefles volgen op het echte ijs in Overvecht. Andere vragen? Neem contact op met info@ijsclubbreukelen.nl

Of kijk op de website.


Naar het overzicht