Webinar: Sociale veiligheid voor sportaanbieders (Gratis)

24 september 19:30 - 21:00

Gratis Interactieve webinars voor sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, samen met een aantal andere verenigingen/sportaanbieders, concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw organisatie. 

 

Sociale veiligheid - Onder leiding van Nelly Voogt 

Het is de kunst om je leden een veilig gevoel op de club te geven. Dat ze hun zorgen uit kunnen spreken, zichzelf kunnen zijn en bovenal plezier hebben tijdens het sporten. Hoe kan jouw vereniging invulling geven aan een actief beleid sociale veiligheid? 

 

Tijdens dit webinar: 

• Bespreken we de mogelijkheden om sociale veiligheid te creëren, zodat je aan de leden, vrijwilligers en bezoekers laat zien dat je hun veiligheid serieus neemt; 
• Krijg je inzage in het High5-stappenplan; 
• Gaan we o.a. in op de Regeling Gratis VOG; 
• Staan we stil bij de meldplicht voor bestuurders en begeleiders; 
• Wissel je kennis en ervaring uit met bestuurders van andere clubs. 

 

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je op deze link.

 

Na aanmelding 

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

 


Naar het overzicht