Webinar: Gezonde sportomgeving, voor sportaanbieders (Gratis)

22 september 19:30 - 21:00

Gratis Interactieve webinars voor sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, samen met een aantal andere verenigingen/sportaanbieders, concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw organisatie. 

Gezonde sportomgeving - Onder leiding van Silvia Bos 

Is het eigenlijk niet logisch om je als club in te zetten voor een gezonde sportomgeving? Dat jullie sportclub voelt als een prettige gezonde plek waar je lekker en gezond kunt eten en drinken. En waar jongeren geen ongezond gedrag aanleren, zoals roken of problematisch alcohol drinken, tot ernstige problemen aan toe. Het webinar geeft je inzichten waarom dit voor een sportvereniging relevant is en hoe je dat kunt realiseren. 

Tijdens dit webinar: 

  • Gaan we in op jouw vragen om voor jouw club te werken aan een gezonde sportomgeving; 

  • Word je je bewust van het belang, de urgentie en waarom het ook voor jouw club relevant is; 
  • Leer je wat je als vereniging concreet kunt doen (welke invloed?) en hoe je dat kunt aanpakken; 
  • Krijg je concrete tips om dit te starten en vol te houden (borging); 
  • Ontmoet je andere bestuurders om ervaringen mee uit te wisselen en van elkaar te leren; 
  • Krijg je een aanbod tot (gratis) persoonlijke begeleiding van de club op maat. 


Aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je op deze link.

 

Na aanmelding

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

 

 


Naar het overzicht