Webinar: Beetje Opvoeder voor sportaanbieders (Gratis)

23 september 19:30 - 21:00

Gratis Interactieve webinars voor sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, samen met een aantal andere verenigingen/sportaanbieders, concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw organisatie. 

 

Beetje opvoeder - Onder leiding van Wouter Schols 

Training geven en coachen van een team of individu is leuk én een hele uitdaging. Meidenvenijn, grote emoties of grote monden, gedoe in het team, het kan allemaal voorkomen met een groep kinderen. Dat is een hele kunst, dat begeleiden van jonge sporters. Inspiratie en hulp daarbij kan soms heel handig zijn. In deze online scholing gaan we daarmee aan de slag, zodat jij vol energie en ideeën kan coachen en training geven.  

Tijdens dit webinar:

  • Gaan we in op jouw vragen waar je met je club of team tegenaan loopt; 

  • Gaan we in op verschillende onderdelen van training/coaching en de theorieën waar deze op gebaseerd is; 
  • Krijg je meer inzicht in de vier inzichten, d.m.v. video’s en leuke opdrachten; 
  • Krijg je concrete tips hoe je met emoties, ouders en grensoverschrijdend gedrag om kunt gaan. 

Aanmelden

 Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je op deze link.

Na aanmelding

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

 


Naar het overzicht