Webinar: Financieel gezond de crisis door 2.0, voor sportaanbieders (Gratis)

23 september 19:30 - 21:00

Gratis Interactieve webinars voor sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, samen met een aantal andere verenigingen/sportaanbieders, concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw organisatie. 

 

Financieel gezond de crisis door 2.0  - Onder leiding van Peter van Baak 

Tijdens dit interactieve webinar wordt jouw vereniging, samen met andere verenigingen, bijgepraat over de gevolgen van de crisis en de mogelijkheden hier weer gezond uit te komen. Je komt, mede dankzij de input van andere verenigingen, tot nieuwe inzichten en kan al direct de eerste, concrete stappen maken om de komende 12 maanden financieel gezond te blijven. 

 

Tijdens dit webinar:

 

  • Bespreken we de belangrijkste uitdagingen in de komende 12 maanden en krijg je antwoord op jouw vragen hierover; 

  • Ontdek je de nieuwste (corona gerelateerde) regelingen die beschikbaar zijn voor verenigingen; 

  • Leer je hoe je in deze tijd toch inkomsten kan genereren voor jouw vereniging; 

  • Krijg je tips en best practices van andere verenigingen; 

  • Maken we samen een plan voor fondsenwerving voor jouw club. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je op deze link.

 

Na aanmelding

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.


Naar het overzicht