Webinar: 4 inzichten voor de verenigingsscheidsrechter, voor sportaanbieder (gratis)

24 september 19:30 - 21:00

Gratis Interactieve webinars voor sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, samen met een aantal andere verenigingen/sportaanbieders, concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw organisatie. 


Vier inzichten voor de verenigingsscheidsrechter -Onder leiding van Sander de Brito Roque 

Deze webinar is vooral bedoeld voor alle scheidsrechters, juryleden en andere officials op verenigingsniveau of beginnend bondsniveau.  

Tijdens dit webinar: 

• Je maakt kennis met een andere kijk op de arbitrage dan je gewend bent; 
• Je leert hoe je een betere relatie aan kunt gaan met spelers en coaches; 
• Begrijp je wat de vier inzichten inhouden en hoe je ze in kunt zetten. 

 

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je op deze link.

 

Na aanmelding 

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding


Naar het overzicht