Webinar: 4 inzichten in trainerschap, voor sportaanbieders (Gratis)

24 september 19:30 - 21:00

Gratis Interactieve webinars voor sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, samen met een aantal andere verenigingen/sportaanbieders, concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw organisatie. 

Vier inzichten in trainerschap - Onder leiding van Ine Klosters 

Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Dit zijn vier belangrijke kernkwaliteiten voor trainers en coaches. Tijdens deze scholing krijg je handvatten om je sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. Je kunt je eigen functioneren als trainer of coach in korte tijd aanscherpen en verbeteren! 

 

Tijdens dit webinar: 

  • Leer je wat de vier inzichten voor jou in je rol als trainer/coach kunnen betekenen; 

  • Krijg je helder wat jouw sterke en ontwikkelbare kwaliteiten zijn; 
  • Beschik je over praktische handvaten om een sociaal veilig, inspirerend en stimulerend sportklimaat te creëren; 
  • Neem je een arsenaal aan praktijkcasussen van collega’s mee naar huis. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je op deze link.

 

Na aanmelding

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.


Naar het overzicht