Fiets je fit

31 augustus 12:00

Heeft u behoefte aan wat meer beweging op de fiets? En lijkt het u leuk met een groep redelijk sportieve 55 plussers de Vechtstreek te ontdekken? Dan is ´fiets je fit´ iets voor u! Fietst u donderdagmiddag 31 augustus met ons mee? We fietsen een mooie tocht van zo´n 35 kilometer en er zijn geen kosten aan verbonden. Om 13.00 uur starten we vanaf de Kerkbrink voor het Regthuys in Breukelen. U hoeft niet over een racefiets te beschikken. Een 'gewone' fiets voldoet ook prima, want er wordt op normale snelheid gefietst.

 

Het Rabo-coöperatiefonds ondersteunt de fietstocht financieel en fysiotherapiepraktijk Brouwer-Swinkels en Wijkcomité Breukelen Midden zorgen voor een gratis kopje koffie onderweg. Deze instanties willen graag het gezonde bewegen bevorderen.

 

De fietstocht staat onder deskundige leiding van vrijwilligers van Toerclub Breukelen en leidt u over prachtige weggetjes rondom Breukelen. Komt u gezien de veiligheid met een goede fiets? Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met John Engels, 0346-261441. Meerijden levert niet alleen een betere conditie op, u komt ook in contact met andere Breukelse sportievelingen en u ontdekt een mooi stukje Vechtstreek. Meer informatie over de fietsactiviteiten van Toerclub Breukelen op www.tcbreukelen.nl.

Tot donderdagmiddag 31 augustus!!


Naar het overzicht