Koningsspelen

23 april 01:00

"Koningsspelen in Corona-tijd? We kijken vooral naar hoe het wel kan"

 

Koningsspelen gaan gewoon door. De Koningsspelen gaan in aagepaste vorm door op 23 april. Vanaf woensdag kunnen alle basisscholen zich inschrijven voor de negende editie.

 

Het thema is IK+JIJ=WIJ

Het thema is ik+jij=wij en daarmee wil de organisatie laten zien dat samen nét dat beetje extra geeft. In deze tijd hebben we elkaar hard nodig. Vorig jaar werden de Koningsspelen online gehouden.  In welke vorm de spelen dit jaar plaatsvinden, kleinschalig op school of thuis, hangt af van de situatie met betrekking tot het coronavirus op 23 april. Samen met de scholen en sportaanbieders doen ze er alles aan om de kinderen - in deze onzekere tijden - een sportieve en positieve dag te bezorgen. het is belangrijk om kinderen mee te geven dat een gezond ontbijt en lekker bewegen niet alleen leuks is, maar ook belangrijk.

NIEUW: Zij aan zij

Aansluitend bij het thema JIJ+IK=WIJ van de Koningsspelen 2021, komt ons nieuwe liedje 'Zij aan zij' uit op 26 maart. Vanaf dan kun je vast gaan oefenen, want traditiegetrouw starten alle scholen de Koningsspelen op 23 april zingend en dansend. Dit jaar dus op het vrolijke liedje 'Zij aan zij'! Wil jij net als Ridder stiekem een kijkje achter de schermen, tijdens het inzingen van dit nieuwe lied? Check dan deze video!

 


Naar het overzicht