Open dag Tennis vereniging Luck Raeck

13 mei 10:00

Kom naar de open dag van Luck Raeck op 13 mei Hemelvaartsdag en ontdek zelf hoe leuk tennis is!

We vertellen je alles over onze club. En je ontmoet enthousiaste mensen die je voorgingen en in de afgelopen maanden lid werden van Luck Raeck. Je kan een paar potjes met hen spelen en ervaringen uitwisselen.

Ook als je geen Kiki Bertens of Roger Federer bent, kan tennis héél leuk zijn. Kom naar de open dag van Luck Raeck en ontdek het zelf!

Het gebeurt allemaal op Hemelvaartsdag 13 mei. Voor de jeugd (tot 18 jaar) hebben we de poort open staan van 10 tot 14 uur. Voor de senioren van 12 tot 16 uur.

Hieronder wordt het programma in meer detail geschetst.

Ons tennispark ligt tegen de grens van Maarssen en Utrecht aan de Sportparkweg 3 te Maarssen. Je kunt daar zo binnen lopen, maar liever hebben we dat je je van tevoren meldt (opendag@luckraeck.nl) en ons vertelt of je die dag (ook) potjes wilt spelen, al een tennisracket hebt, etc. Dat helpt ons de dag zo op te zetten dat iedereen maximaal aan zijn/haar trekken komt.

Je zult het ervaren: het is prettig tennissen op ons park. Luck Raeck bloeit en bruist. De toestroom van leden is daar een overtuigend bewijs van; alleen dit seizoen schreven we al meer dan 100 nieuwe leden in! En onze club kan dit aan, want we hebben 11 prachtige banen waarvan 6 “all weather”. En in de winter bovendien een verwarmde blaashal. We tennissen dus niet alleen nu, maar alle maanden van het jaar.

 

Programma

Het programma is een combinatie van informatie verstrekken en vragen beantwoorden aan de ene kant, maar beoogt zeker ook dat je zelf ervaart hoe het voelt een tennisbal over het net te knallen. Het staat je vrij de hele middag mee te doen of slechts een deel van het programma. We zorgen dat steeds om 15 minuten na het hele uur iemand klaar staat om iets over de vereniging te vertellen en vragen te beantwoorden. Dus het beste kun je rond een heel uur aankomen. Daarna kun je zelf tennissen.

Voor de jeugd zal er een clinic zijn, dus voor iedereen geschikt!

Als je senior bent sta je voor de vraag of je een potje wilt spelen of alleen wat wilt oefenen. Als je nog nooit een tennisbal geslagen hebt, is het nog niet leuk meteen een partijtje te spelen. Met jou gaan we dan gewoon een balletje over het net slaan en vertellen we de eerste beginselen van de techniek. Heb je nog geen racket? Als je dat doorgeeft zorgen we ervoor dat je toch mee kunt doen. Je moet, om de banen niet te beschadigen, wel op tennis- of sportschoenen lopen.

Heb je al enige ervaring met tennis dan is het juist wel leuk ook een potje te spelen. En vanwege het spelletje, maar ook omdat je zo nieuwe tennismaatjes opdoet. Wij organiseren per ronde wie met wie tegen wie speelt. Je kunt je voor één zo’n partijtje inschrijven, maar ook voor twee of alle drie ronden.

Aanmelding

Je kunt op de open dag zo binnen lopen, maar liever hebben we dat je je van tevoren meldt. Stuur je mailtje naar opendag@luckraeck.nl . Wat we ter voorbereiding van je komst graag willen weten:

Voornaam, achternaam, geslacht en leeftijd.
Wat is je tenniservaring? Nog nooit gedaan.
Heb enige ervaring, maar daar is alles mee gezegd.
Speel met enige regelmaat een partijtje/krijg al een tijdje les.
Ben ervaren tennisser/ster; speel niveau 7 of hoger 3/
Wil je op deze dag ook één of meer potjes spelen? Zo ja, hoeveel potjes?
Als je zelf (nog) geen racket hebt, moeten wij er voor deze dag één regelen?
Stuur je aanmelding naar opendag@luckraeck.nl  s.v.p. uiterlijk 10 mei.

Het is niet waarschijnlijk dat Kiki en Roger persoonlijk op onze open dag komen. Maar met de komst van jou zijn we net zo blij. Tot ziens op 13 mei!

Kijk ook op onze website https://www.luckraeck.nl voor de meest actuele tennis-maatregelen in verband met Covid-19 en ander nieuws over de Open Dag.   

 

 


Naar het overzicht