Hardloopevenement

14 juli 19:00

Op woensdag 14 juli 2021 organiseert atletiekvereniging Hellas uit Utrecht de 39e  ZomerAvondCup. Dit jaar, vanwege de Corona maatregelen, een éénmalig hardloopevenement in Midden-Nederland. Ook deze 39e editie wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd. Iedereen kan meedoen aan een afstand van 5 km (minimum leeftijd 12 jr.) of 10 km (minimum leeftijd 14 jr.). Je kunt meelopen als wedstrijdloper of als recreant.

Houd voor het laatste nieuws www.zomeravondcup.nl

Datum, tijden en locatie

De loop is op woensdag 14 juli 2021 en de start is op atletiekbaan Overvecht. De 5 km start om 19.00 uur en de 10 km om 19.45 uur.


Corona maatregelen


De organisatie heeft een vergunning gekregen om het evenement te organiseren. Het protocol
“verantwoorde atletieksport per 26 juni” van de Atletiekunie is leidend voor de maatregelen.
De veiligheid- en hygiëneregels van het RIVM zijn van toepassing (geen Corona gerelateerde klachten, >1,5 m buiten het parcours) en worden gehandhaafd. Er is geen negatief test- of een vaccinatiebewijs nodig. Publiek is niet welkom.
 

Inschrijven

 


Inschrijving is mogelijk t/m 13 juli 23.59 uur via www.inschrijven.nl.  Per afstand kunnen er 250 lopers deelnemen. Er is alleen deelname mogelijk na voor-inschrijving.

 

Hellas Utrecht

Atletiekvereniging Hellas uit Utrecht staat sinds 1925 voor een succesvolle traditie in de hardloopsport. De vereniging telt ruim 1.400 leden, van jeugd tot senioren en masters. Een keer meetrainen? Kijk op
www.hellasutrecht.nl
 


Naar het overzicht