Inzameling Sportspullenbank

27 augustus 10:00 - 14:00

Vorige maand is een Sportspullenbank voor Stichtse Vecht opgericht door een samenwerking tussen Stichting Kledingbank SV en Sport4All. De Sportspullenbank zamelt tweedehandssportkleding en -materialen in en stelt deze beschikbaar aan mensen, die te weinig geld hebben om zelf spullen te kopen. Dit initiatief wordt gesteund vanuit het Sportakkoord Stichtse Vecht. Een van de doelstellingen in het sportakkoord is dat iedereen kan sporten en bewegen en dat we streven naar een duurzame sport- en beweeg infrastructuur. Een sportspullenbank helpt daarbij.

Op vrijdag 27 augustus en vrijdag 3 september a.s. zamelt Kledingbank Stichtse Vecht samen met de Sportspullenbank hiervoor najaarskleding en sportspullen in. Tussen 10 en 14 uur kunt u uw (sport)kleding, (sport)schoenen, beddengoed, bad- en keukentextiel - mits schoon en heel - en bv. hockeysticks, rackets en ballen, afgeven bij de ingang van het Bonifatiushuis, Kerkplein 18 te Breukelen (naast de Pieterskerk en achter de Wereldwinkel).

De sportspullenbank heeft daarnaast inmiddels enkele vaste inzamelpunten in onze gemeente, o.a. bij vv OSM ’75 (Fazantenkamp in Maarssen) en binnenkort ook in de Stinzenhal in Breukelen. Er wordt gewerkt aan meer inzamelpunten in alle kernen.

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05

Naar het overzicht

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05