Uitgifte Sportspullen

11 september 10:00 - 16:00

In juli 2021 is een Sportspullenbank voor Stichtse Vecht opgericht door een samenwerking tussen Stichting Kledingbank SV en Sport4All. De Sportspullenbank zamelt tweedehandssportkleding en -materialen in en stelt deze beschikbaar aan mensen, die te weinig geld hebben om zelf spullen te kopen. Dit initiatief wordt gesteund vanuit het Sportakkoord Stichtse Vecht. 

Op zaterdag 11 september krijgen inwoners van Stichtse Vecht de kans sportspullen op te halen bij de bank. Tussen 10:00 en 16:00 kunnen inwoners met een U-pas, of zij die ondersteuning krijgen van de voedselbank, sportspullen uit komen zoeken. 

 

Vorige maand is een Sportspullenbank voor Stichtse Vecht opgericht door een samenwerking tussen Stichting Kledingbank SV en Sport4All. De Sportspullenbank zamelt tweedehandssportkleding en -materialen in en stelt deze beschikbaar aan mensen, die te weinig geld hebben om zelf spullen te kopen. Dit initiatief wordt gesteund vanuit het Sportakkoord Stichtse Vecht. Een van de doelstellingen in het sportakkoord is dat iedereen kan sporten en bewegen en dat we streven naar een duurzame sport- en beweeg infrastructuur. Een sportspullenbank helpt daarbij.

Adres

Bonifatiushuis, Kerkplein 18 te Breukelen (naast de Pieterskerk en achter de Wereldwinkel).

 

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05

Naar het overzicht

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05