Thema-avond Sportraad: Meer sport in het verkiezingsprogramma!

02 november 19:30 - 22:00

Op donderdag 2 november organiseert Sportraad Stichtse Vecht een thema avond. In maart 2018 staan de gemeenteraadsverkiezingen op de agenda. 'Dat duurt nog even' horen wij u denken, maar alle politieke partijen zijn nu natuurlijk al druk bezig met het partij-programma en de bijbehorende voorbereidingen voor de verkiezingen. 

Meer sport in het verkiezingsprogramma

Graag horen we wat er bij jullie leeft en willen we met jullie het gesprek aangaan om de lokale politiek input te leveren voor het partij-programma. Onder leiding van Henk Korevaar gaan we actief aan de slag met als doel: Meer sport in het verkiezingsprogramma!

Iedereen die de sport een warm hart toedraagt in de Gemeente Stichtse Vecht is van harte welkom. Uiteraard worden ook de lokale politieke partijen uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn.

Mocht u een (algemene) vraag of uitdaging hebben welke u deze avond aan de orde wilt stellen dan horen wij dit graag van u. Dit maakt het voor ons mogelijk om ons er enigszins op voor te bereiden.

 

Donderdag 2 november, inloop 19.30 uur, aanvang 20:00 uur 

Locatie: Theater 4 in 1, Schepersweg 6a te Breukelen

 

Na afloop van de avond bent u in de gelegenheid om met een drankje in een informele sfeer na te praten met de aanwezige sportraadleden, wethouder sport en beleidsambtenaren sport.

Graag horen wij voor maandag 31 oktober of u, uw vereniging of organisatie aanwezig zal zijn bij de thema avond en zo ja, met hoeveel personen. Bij voorkeur ontvangen wij uw reactie per e-mail info@sportraadstichtsevecht.nl

Voor meer informatie

Olaf Horsman
Adviseur Sport en bewegen
06 58 07 62 98

Naar het overzicht

Voor meer informatie

Olaf Horsman
Adviseur Sport en bewegen
06 58 07 62 98