Beat the Rotary: win €500,- voor je club!

17 september 2019

Rotary Club Maarssen daagt je uit tijdens de Nationale Sportweek! De Nationale Sportweek is van 20 t/m 29 september en tijdens deze week daagt Rotary Club Maarssen alle sportclubs in gemeente Stichtse Vecht uit voor een wedstrijdje in hun tak van sport. Onder de noemer “Beat the Rotary” stelt Rotary Club Maarssen 2 keer €500,- ter beschikking voor de sportclubs in Stichtse Vecht, die de uitdaging aangaan.

 

Maak kans op €500,-

Om die €500,- als club te kunnen scoren moet je de mannen van Rotary Club Maarssen uitdagen op een donderdagavond voor een wedstrijdpotje tegen jouw team of sportclub én uiteraard wel van ze winnen. De mannen gaan dus de uitdaging aan in twee verschillende sporten. Na een sportieve wedstrijd zijn de mannen ook niet te beroerd om deel te nemen aan de spreekwoordelijke 3e helft en wordt op die manier wellicht de clubkas nog eens extra gespekt.

 

Daag jij Rotary Club Maarssen uit?

Versla ze in je eigen sport en win zo €500,- voor de club! Ze staan open voor alle sporten! Omschrijf op 1 A4-tje hoe jouw (ludieke) sportavond tegen de Rotary Club Maarssen eruit ziet én waaraan de club de €500,- zou willen uitgeven. De origineelste inzendingen maken de grootste kans om gekozen te worden. PDF, Filmpjes, MP3…. wees creatief.

 

Stuur je uitdaging in voor 29 september

De donderdagavond kan worden ingepland vanaf oktober 2019 tot en met april 2020 omdat we alle sportclubs een kans willen geven. Alle uitdagingen kunnen per e-mail worden ingestuurd tot 29 september 2019 naar Stichtingsbestuur@rotarymaarssen.nl. Omdat we verwachten dat veel clubs wel in zijn voor een extra €500,- investering zal er een selectie moeten worden gemaakt uit de inzendingen. In oktober krijgen alle inzendingen een bericht of ze wél of niet gewonnen hebben.

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05