Gratis sporten tijdens de Nationale Sportweek

17 september 2019

20 t/m 29 september is de Nationale Sportweek. Tijdens de Sportweek openen sportaanbieders hun deuren. Iedereen kan gratis meedoen met veel leuke sportactiviteiten. Op de pagina over de Nationale Sportweek vind je het programma van de Nationale Sportweek in Stichtse Vecht.

 

Maak kennis met nieuwe sporten

De nationale Sportweek is het perfecte moment om kennis te maken met een nieuwe sport. Bij veel sportverenigingen in Stichtse Vecht kun je gratis meedoen met een training. Ook de buurtsportcoaches in de gemeente organiseren veel leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen in Breukelen een keer gratis Survival Zwemmen in ’t Kikkerfort of voetballen bij FC Breukelen en kunnen kinderen in Maarssenbroek samen met hun ouders meedoen met Bootcamp.
Bekijk het hele programma

 

Informatie over sporten in Stichtse Vecht

Naast sporten kun je je tijdens de Sportweek ook laten informeren door Sportpunt Stichtse Vecht. Op woensdag 25 september is de consulent aangepast sporten van 14:40 tot 17:30 uur aanwezig in Safari. Kom bij haar langs als je niet goed weet welke sport je kunt doen of welke vereniging of fysiotherapeut aanbod heeft dat bij jou past. Ze geeft advies aan volwassenen en kinderen.
Meer informatie over het inloopspreekuur

 

Bijeenkomsten Sport en eenzaamheid

Tevens is er tijdens de Sportweek twee keer een bijeenkomst over ‘Eenzaamheid en sport’ bij OSM’75 op 25 september en bij FC Breukelen op 27 september. Hier ontdek je dat ook in de sport eenzaamheid voorkomt en leer je hoe een schouderklop kan helpen eenzaamheid te doorbreken.
Meer informatie over de bijeenkomst over eenzaamheid

 

Beat the Rotary

Rotary Maarssen heeft een mooi initiatief tijdens de Nationale Sportweek. Zij dagen alle sportclubs in gemeente Stichtse Vecht uit voor een wedstrijdje in hun tak van sport. Onder de noemer “Beat the Rotary” stelt Rotary Club Maarssen 2 keer €500,- ter beschikking voor de sportclubs in Stichtse Vecht die de uitdaging aangaan en de mannen van de Rotary weten te verslaan! Aanmelden kan tot 29 september door een mail te sturen met je uitdaging naar Stichtingsbestuur@rotarymaarssen.nl.

 

Programma Nationale Sportweek

Het hele programma van de Nationale Sportweek kun je vinden op www.sportpuntstichtsevecht.nl/projecten/nationale-sportweek 

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05