Enquête over beweging in Stichtse Vecht

18 november 2020

Hoe ziet jouw sportieve leven er uit? Nog elke dag actief en in beweging of doe je het wat rustiger aan? Allebei prima! Geef jouw mening over beweging in Stichtse Vecht en vul de online vragenlijst in (5 min). Ook als je minder actief bent. Als inwoner weet jij het beste wat voor jou belangrijk is. Daarom vragen we je om mee te helpen. Reageren kan tot 9 december. 
 
Klik hier en vul de enquête in! 


Stichtse Vecht in beweging

Door jouw inbreng komt straks de nieuwe sport- en beweegnota ‘Stichtse Vecht in beweging!’  tot stand! Hierin staat hoe actief onze inwoners zijn, wat belangrijk is voor onze binnen- en buitensportaccommodatie, hoe onze verenigingen er voor staan, wat van belang is voor de buitenruimte om te bewegen en hoe we sport en bewegen kunnen inzetten als middel voor een gezonde toekomst. Met de enquête werk je daaraan mee. 
 

Sporten met een beperking

Gelijktijdig doet Team Sportservice samen met lokale buurtsportcoaches in Stichtse Vecht onderzoek naar de sportdeelname en behoeften van mensen met een beperking. Klik op de link om de enquête sporten met een beperking in te vullen. Reageren kan tot 18 december.