U10-DuoFietsparade

22 september 2016

Woonondersteuner en dagbesteding Abrona De Valkenier uit Maarssenbroek heeft woensdag 21 september de beker voor de mooist versierde duofiets in de U10 DuoFietsparade gewonnen. Meer dan twintig duo-, vier- en tandemfietsen vormden, onder een stralende blauwe lucht, een bont gekleurde stoet, die over de Uithof trok. Elke fiets werd bezet door een vrijwilliger en iemand met een beperking.

 

U10-DuoFietsparade
Tijdens de fietsparade waren de gemeenten Stichtse Vecht, De Bilt, IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht en Vianen vertegenwoordigd. Vrijwilligers uit deze gemeenten fietsten samen met één of meerdere deelnemers met een beperking een route van vijf kilometer. Na een welverdiende lunch bij Landgoed Oostbroek werd de stoet, onder begeleiding van een drumband, onder de finishboog door geleid. Daarna ontvingen de fietsers van De Valkenier uit handen van de organisatie een grote beker. Op de dagbesteding in Maarssenbroek werd de beker vervolgens met groot enthousiasme en veel trots ontvangen.

 

Nationale Sportweek
De DuoFietsparade was onderdeel van het programma in de Nationale Sportweek. In de gemeente Stichtse Vecht vinden gedurende deze week vele sportieve activiteiten plaats. Voor mensen met een beperking stellen vele sportaanbieders met een aangepast aanbod zelfs de hele maand september hun activiteiten open. Kijk op de website www.aangepastsporten.nu voor de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie

Macy Hartman
Consulent Aangepast Sporten (sporten met een beperking)
06 41 64 45 03

Voor meer informatie

Macy Hartman
Consulent Aangepast Sporten (sporten met een beperking)
06 41 64 45 03