Sportspullenbank in Stichtse Vecht!

17 augustus 2021

Er is nu een Sportspullenbank voor Stichtse Vecht. Deze is opgericht door een samenwerking tussen Stichting Kledingbank SV en Sport4All. De Sportspullenbank zamelt tweedehandssportkleding en -materialen in en stelt deze beschikbaar aan mensen, die te weinig geld hebben om zelf sportspullen te kopen.

Sport voor iedereen en duurzaam

Dit initiatief wordt gesteund vanuit het Sportakkoord Stichtse Vecht. Een van de doelstellingen in het sportakkoord is dat iedereen kan sporten en bewegen en dat we streven naar een duurzame sport- en beweeg infrastructuur. Een sportspullenbank helpt daarbij.

 

Vaste inzamelpunten

De sportspullenbank heeft daarnaast inmiddels enkele vaste inzamelpunten in onze gemeente, o.a. bij vv OSM ’75 (Fazantenkamp in Maarssen) en binnenkort ook in de Stinzenhal in Breukelen. Er wordt gewerkt aan meer inzamelpunten in alle kernen.

Stichting Kledingbank Stichtse Vecht zoekt naar een nieuwe opslag- en uitgifteruimte om vaker open te kunnen. Heb je een tip of een suggestie voor een locatie, neem dan contact op via het contactformulier op de website van de kledingbank Stichtse Vecht. 

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05