Maak jij de mooiste sportfoto van Stichtse Vecht?

01 augustus 2017

Het juichen na een doelpunt, een teamfoto voor een belangrijke wedstrijd, het moment dat een speler uithaalt naar de bal, gespannen gezichten voor de start of teleurstelling na afloop. Wat is er mooier dan een sportfoto die in één beeld een heel verhaal vertelt. Sportpunt Stichtse Vecht is op zoek naar deze bijzondere sportfoto’s, die laten zien hoe sportief Stichtse Vecht is.

 

Verkiezing mooiste sportfoto

Het is niet makkelijk om juist dat ene moment vast te leggen. Ieder weekend wordt er echter veel gefotografeerd langs de lijnen van de velden in Stichtse Vecht. Want ieder weekend staan die velden en zalen vol met hockeyers, tennissers, voetballers, handballers enzovoort. Om dit in beeld te brengen heeft Sportpunt Stichtse Vecht een verkiezing uitgeschreven voor de mooiste sportfoto. Iedereen kan een sportfoto insturen die gemaakt is in Stichtse Vecht of waar sporters uit Stichtse Vecht op staan. De foto’s krijgen een plek op de nieuwe website en worden gepubliceerd via social media. Daarnaast worden de mooiste foto’s in verschillende uitingen gebruikt.

 

Lancering Sportpunt

De winnaar van de verkiezing wordt bekend gemaakt op 9 september. Op die dag is tevens de lancering van het Sportpunt. Sportpunt Stichtse Vecht wordt dé plek waar je terecht kunt met vragen over sport, bewegen en een gezonde leefstijl. De taak van het Sportpunt is het verzorgen van goede informatievoorziening over sporten en bewegen in Stichtse Vecht.

 

#SportfotoSV

Wil je meedoen met de verkiezing van de mooiste sportfoto van Stichtse Vecht? Stuur je foto dan in via Facebook of Twitter van Sportpunt Stichtse Vecht met de tag #SportfotoSV.

Voor meer informatie

Hanneke Heuker
Communicatie sport

Voor meer informatie

Hanneke Heuker
Communicatie sport