Verkiezing Uniek Sporttalent

04 oktober 2017

Wie verdient de titel Uniek Sporttalent 2017? Talenten voor deze verkiezing kunnen nu worden aangemeld! Geef aan waarom de sporter met een beperking voor de titel in aanmerking komt. De gehele verkiezing bestaat uit drie stemrondes, een halve finale en een finale. Meedoen kan in verschillende categorieën. Ook is er dit jaar de mogelijkheid om een heel team aan te melden.

 

Nomineren

De inschrijving en daarmee het nomineren van hét Unieke Sporttalent (sporter met een beperking) is van start gegaan. Een sporter nomineren? Vul het nominatieformulier op www.unieksporten.nl/sporttalent in om mee te doen aan de verkiezing Uniek Sporttalent. Schrijf een korte motivatie met daarbij een leuke foto of een mooie video.

 

Stemmen

Stem op jouw sporttalent of -team! Iedere stemronde kan één unieke stem & één like worden uitgebracht. Wie weet gaat jouw favoriet er met de titel ‘Uniek Sporttalent 2017’ vandoor!

De eerste stemronde is net gestart, de laatste ronde eindigt op 30 oktober. Deze hele periode kan nog gestemd en genomineerd worden.

 

Bron: Sportservice Provincie Utrecht

Voor meer informatie

Macy Hartman
Consulent Aangepast Sporten (sporten met een beperking)
06 41 64 45 03


Voor meer informatie

Macy Hartman
Consulent Aangepast Sporten (sporten met een beperking)
06 41 64 45 03