Sportpunt woensdag t/m vrijdag aanwezig in Kikkerfort

01 november 2017

Het Sportpunt is de sport- en beweegmakelaar van Stichtse Vecht. Bij Sportpunt Stichtse Vecht  kun je terecht met vragen over sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Heb je een vraag over sport en bewegen in de gemeente of in jouw wijk of wil je juist iets onder de aandacht brengen? Kom dan langs in ’t Kikkerfort op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10:00 en 15:00 uur. Vooraf een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel!

 

Eén van de belangrijkste taken van het Sportpunt is het geven van goede informatie over sporten en bewegen in Stichtse Vecht. Via persoonlijk contact en met een nieuwe website www.sportpuntstichtsevecht.nl ondersteunt het Sportpunt iedereen die meer wil weten over sport en bewegen. Daarnaast ondersteunt het Sportpunt verenigingen en andere sport- en beweeginitiatieven. Het Sportpunt wil voor iedereen bereikbaar zijn, daarom zijn ze drie dagen in de week aanwezig in ’t  Kikkerfort. De deur staat open voor iedereen: of je nu een vraag hebt over sportclubs, subsidie, sport- en beweegmogelijkheden, minimaregelingen of accommodaties. Maar juist ook als je jouw sportactiviteit onder de aandacht wil brengen! Het Sportpunt helpt je daar graag bij.

 

De medewerkers van het Sportpunt maken graag kennis met je en nodigen iedereen dan ook uit langs te komen met vragen, voorstellen en ideeën. Wil je op een ander moment langkomen? Laat dat dan vooraf even weten.