Sportieve genomineerden voor vrijwilligersprijs

21 november 2017

Op 24 november is de uitreiking van de vrijwilligersprijs 2017. Inmiddels zijn de genomineerden bekend. Bij de individuen maken Ester Pesiwaissa- Ririassa ( FC  Breukelen), Vincent Stapper (Hartreanimatie Stichtse Vecht, EHBO afdeling Vreeland, Sportraad Stichtse Vecht en DOS Vreeland) en Arjan Kroon ( RTV  Stichtse Vecht) kans op de bijzondere prijs. De Voedselbank Stichtse Vecht, Park Podium Boom & Bosch en Graag Gedaan Breukelen zijn bij de groepen vrijwilligers genomineerd voor de Vrijwilligersprijs van Stichtse Vecht.

 

Inwoners en organisaties konden hun favoriete (groep) vrijwilligers voordragen voor de Vrijwilligersprijs van Stichtse Vecht, die georganiseerd wordt door Gilde Stichtse Vecht. In totaal waren er 28 inzendingen.

 

Prijsuitreiking

De winnaars worden bekendgemaakt op het Vrijwilligersfeest op 24 november. Wethouder Linda van Dort reikt de prijzen uit. De winnaars ontvangen een prachtig beeldje, ontworpen door beeldend kunstenaar Lolke van der Bij.

Tijdens het Vrijwilligersfeest zijn alle vrijwilligers welkom. Aanmelden voor dit feest kan via het inschrijfformulier op de website van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht.

Bron: Gemeente Stichtse Vecht