Gratis reclame maken met A0-reclameborden

08 maart 2018

Vanaf dit jaar is er in Stichtse Vecht een nieuwe exploitant voor A0-reclameborden: Centercom. Iedereen die reclame wil maken of een evenement willen aankondigen via A0-borden aan lantaarnpalen, kan dit rechtstreeks regelen via Centercom. Verenigingen en stichtingen uit Stichtse Vecht kunnen gratis een serie van 9 borden aanvragen.


Gratis serie borden voor verenigingen en stichtingen

Voor verenigingen en stichtingen uit Stichtse Vecht is er 1 gratis serie van 9 borden beschikbaar. De borden in deze vaste serie staan verspreid over 9 kernen: Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssenbroek, Maarssen-Dorp, Nigtevecht, Tienhoven en Vreeland. In elke kern staat 1 bord. Elke vereniging en stichting mag hier maximaal 3 keer per jaar gebruik van maken, voor een periode van maximaal 2 weken. Heb je iets aan te kondigen? Neem dan snel contact op met Centercom.

 

Gereduceerd tarief

Als de gratis serie bezet is, kunnen stichtingen en verenigingen tegen een gereduceerd tarief van  € 2,50 per bord (exclusief BTW en drukkosten) een andere serie borden huren. De series verschillen in aantal borden en ook de locaties van de borden zijn per serie anders.