Onthulling nieuw logo zwembad ‘t Kikkerfort

15 maart 2018

Deze week werd door een aantal trouwe deelnemers van Aquagym het nieuwe logo van Sport- en recreatiecentrum ’t Kikkerfort in Breukelen onthuld. Naast een nieuw logo, heeft het zwembad een geheel nieuwe huisstijl en een vernieuwde website, passend bij de huidige tijd.

 

Moderniseren

Wethouder sport Warner van Vossen is blij met de moderne uitstraling: “‘t Kikkerfort heeft een belangrijke functie binnen de gemeente: jong en oud kan er terecht. Het nieuwe logo is modern en heeft een frisse uitstraling. Met moderne middelen van communicatie willen we nog meer mensen bereiken: uiteraard onze gewaardeerde bestaande klanten als ook nieuwe bezoekers. Nu ook Sportpunt Stichtse Vecht gevestigd is in ’t Kikkerfort, is er brede aandacht voor sport, bewegen en een gezonde leefstijl in ’t Kikkerfort, dat is een mooie ontwikkeling.”

 

Blijven vernieuwen

Het nieuwe logo en de website passen binnen de nieuwe communicatiestrategie van het zwembad. De social media kanalen worden actief ingezet en met het nieuwe logo zijn er diverse nieuwe folders ontwikkeld. Bedrijfsleider Anthony Fokker: “Ik werk al bijna 42 jaar bij ’t Kikkerfort, het is belangrijk te blijven vernieuwen om steeds nieuwe mensen aan te trekken. Daarbij willen we blijvend aandacht houden voor al het goede, zoals het opnieuw verkregen keurmerk Zwemveilig.”

 

Belang van sport en bewegen

Fokker benadrukte tijdens de onthulling daarnaast het belang van sporten en bewegen, zowel voor jong als oud: “Sporten en bewegen is belangrijk. Kinderen komen al op jonge leeftijd zwemmen, maar we willen er ook voor zorgen dat er nog meer ouderen komen zwemmen. Zwemmen is een laagdrempelige manier van bewegen die je tot op late leeftijd kunt blijven doen. Immers, in het water ‘zweef’ je en belast je je gewrichten nauwelijks.”