Leuke activiteiten en prijzen tijdens FC Utrecht gemeenteweek

26 maart 2018

Van 3 t/m 8 april 2018 is het FC Utrecht Gemeenteweek in Stichtse Vecht. Deze week staat bij FC Utrecht in het teken van Stichtse Vecht en zijn er allerlei gezamenlijke sportieve activiteiten. Op zondag 8 april wordt de Gemeenteweek afgesloten met de wedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag in Stadion Galgenwaard waar inwoners uit Stichtse Vecht speciaal welkom zijn. 

 

Week vol activiteiten

Tijdens de Gemeenteweek worden sportieve activiteiten georganiseerd in samenwerking met FC Utrecht. Zo wordt er een clinic gegeven bij FC Breukelen, staat er een FIFA-toernooi met E-sporter Danny Hazebroek op het programma en staat het discozwemmen in ’t Kikkerfort in het teken van FC Utrecht. Wethouder sport Warner van Vossen is blij met de maatschappelijke inzet van FC Utrecht: “Bekende voetballers zijn echte rolmodellen voor de jeugd. Dat FC Utrecht allerlei maatschappelijke activiteiten onderneemt is van grote toegevoegde waarde. De club kan kinderen stimuleren en enthousiasmeren om te sporten en te kiezen voor een gezonde leefstijl.”

 

Kaarten FC Utrecht

De Gemeenteweek wordt afgesloten met de wedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag op zondag 8 april. Inwoners van Stichtse Vecht kunnen voor een gereduceerd tarief de wedstrijd bijwonen. Ook wordt kinderen de kans geboden voorafgaand aan de wedstrijd aan de hand van een speler mee het veld op te lopen. Daarnaast geeft Sportpunt Stichtse Vecht een aantal kaarten weg voor deze wedstrijd. Om kans te maken op kaarten vraagt het Sportpunt wie jij een leuke middag gunt bij FC Utrecht. Om voordelig kaarten te kopen of te winnen ga je naar www.sportpuntstichtsevecht.nl/fcutrecht.

 

Programma

Bekijk het programma van de Gemeenteweek.