Aftrap Gemeenteweek FC Utrecht

03 april 2018

Dinsdagochtend 3 april werd op basisschool de Klaroen in Tienhoven de Gemeenteweek van FC Utrecht afgetrapt. De leerlingen van groep 5/6 kregen voorlichting over ‘gezonde financiën’ van E-sporter Lode de Boo van FC Utrecht. Tot en met 8 april zijn er in het kader van de Gemeenteweek in Stichtse Vecht verschillende activiteiten samen met FC Utrecht.

 

Lespakket gezonde financiële leefstijl 

Met het lespakket over gezonde financiën leren de leerlingen hoe ze het beste om kunnen gaan met geld. Het lespakket is bedoeld om kinderen al op jonge leeftijd te leren hoe belangrijk een gezonde financiële leefstijl is, zodat zij op latere leeftijd niet in de problemen komen. De leerlingen op de Klaroen in Tienhoven kregen les van de bekende E-sporter Lode de Boo. Hij legde de leerlingen 10 vragen voor over het omgaan met geld.

 

Activiteiten Gemeenteweek

De Gemeenteweek is van 3 t/m 8 april. De hele week staat Stichtse Vecht in het teken van de maatschappelijke samenwerking met FC Utrecht. Woensdag 4 april is er een voetbal clinic bij FC Breukelen, verzorgd door de trainers van FC Utrecht. Donderdag staat er een FIFA toernooi op het programma bij Jeugd-Punt in Safari en tevens een clinic Walking Football voor ouderen. Vrijdag maak je kans op leuke FC Utrecht prijzen tijdens het Discozwemmen in ‘t Kikkerfort. De Gemeenteweek wordt afgesloten met de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag op zondag 8 april. Iedereen uit Stichtse Vecht kan met 50% korting kaartjes kopen voor deze wedstrijd. Meer informatie over de activiteiten en inschrijven: www.sportpuntstichtsevecht.nl/fcutrecht

Voor meer informatie

Leonie Schreurs
Regisseur Jongeren Op Gezond Gewicht
06 51 45 10 13

Voor meer informatie

Leonie Schreurs
Regisseur Jongeren Op Gezond Gewicht
06 51 45 10 13