Drukbezochte Clinic FC Utrecht bij FC Breukelen

05 april 2018

Op woensdag 4 april gaven de trainers van FC Utrecht een clinic bij FC Breukelen. Ruim 80 kinderen hadden zich aangemeld voor deze bijzondere kans om training te krijgen van professionele trainers. Een aantal stortbuien waren voor de kinderen geen reden om van het veld te stappen.

 

Gemeenteweek

De clinic werd gegeven door een aantal trainers van FC Utrecht, waaronder Koos van Tamelen, in het kader van de FC Utrecht Gemeenteweek in Stichtse Vecht. Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten in samenwerking tussen FC Utrecht, Gemeente Stichtse Vecht, Sportpunt Stichtse Vecht en diverse sportverenigingen.

 

Oefeningen en partijtjes

De kinderen werden verdeeld in groepen en wisselden steeds van trainer. Bij iedere trainer kregen ze een andere opdracht. Zo werd er op doel geschoten en er werden partijtjes gespeeld. Bij één van de trainers was het een luid kabaal. De kinderen moesten tijdens het voetballen schreeuwen, zodat zij de aandacht niet op hun voeten richtten. Deze opdracht voerde de kinderen maar al te goed uit. Tijdens de clinic verzorgde Albert Heijn Breukelen water en appels. Aan het einde van de training kreeg iedereen een certificaat van FC Utrecht. Ook werden er door Sportpunt Stichtse Vecht kaarten verloot voor de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag.

 

Met korting naar FC Utrecht

Tijdens de Gemeenteweek van FC Utrecht is er donderdag 5 april nog een FIFA toernooi bij Jeugd-Punt en een Walking Football Clinic bij OSM ’75. De week wordt afgesloten met de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag op 8 april. Iedereen uit Stichtse Vecht kan voordelig kaarten kopen voor deze wedstrijd op www.fcutrecht.nl/stichtsevecht

 

Meer informatie kun je vinden op www.sportpuntstichtsevecht.nl/fcutrecht