Wandelchallenge Breukelen

09 april 2018

De gezamenlijke Huisartsenpraktijken Vechtzorg organiseren de Wandelchallenge Breukelen in het kader van de Nationale Diabetes Challenge en in samenwerking met Fysiotherapie Brouwers-Swinkels en Fysiotherapie Beelen.

 

Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.

 

Lokale wandel challenge 

Met ondersteuning van de BvdGF organiseert de lokale zorgprofessionals uit de eerste- en tweedelijns diabeteszorg (zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtisten, diabetes- en wijkverpleegkundigen) een lokale wandel challenge om de gezondheid van haar patiënten te verbeteren. In 16 tot 20 weken wordt er wekelijks één keer gezamenlijk gewandeld. In kleine stappen trainen deelnemers en zorgprofessionals samen tot de Nationale Diabetes Challenge Week van 26 t/m 29 september 2018. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en trainingsopbouw is de doelstelling om vier dagen achtereen te wandelen. Drie dagen in de lokale omgeving en de laatste dag (29 september) op een centrale locatie in Nederland waar alle deelnemende Challenges gezamenlijk de laatste kilometers afleggen.

 

Informatiebijeenkomst Breukelen 

De informatiebijeenkomst in Breukelen vindt plaats op 9 april 2018 om 20:00 uur, locatie: restaurant de Driestroom, de Aa 50, 3621 VV, Breukelen. De eerste wandeltraining start vervolgens op 26 april. Geïnteresseerden zijn maandagavond van harte uitgenodigd

 

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op: www.nationalediabeteschallenge.nl/wandelchallengebreukelen2/