Springkussenfestival in MFA Safari Maarssen

25 april 2018

Op 1, 2 en 3 mei beleven kinderen van 0 t/m 13 jaar een prachtige springkussenfestijn in de sporthal Safari in Maarssen. Dan organiseert MFA/zwembad Safari namelijk voor de tweede keer speciaal vanwege het 5 jarig jubileum een groots kleurrijk evenement met meerdere (interactieve) springkussens en stormbanen voor jong en oud. Totaal staat er 1200 vierkante meter aan leuke opblaaskussens.

 

Samen klimmen, klauteren, springen en ravotten

Urenlang speelplezier voor kinderen waarbij de ouders rustig vanaf de zijlijn kunnen genieten. Het weer heeft geen invloed aangezien alles zich in de sporthal bevindt. Door de verscheidenheid aan springkussens en stormbanen is er voor elk wat wils. De vrolijke kleuren zorgen ervoor dat de kinderen een mooi avontuur beleven en de zachte materialen maakt dat ze zich niet bezeren. Samen klimmen, klauteren, springen en ravotten. Heerlijk lol maken en je uitleven, dat is toch het mooiste dat er is?

 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop want de leverancier van de springkussens is alle dagen aanwezig om de kwaliteit van de springkussens en stormbanen te controleren. Uiteraard zijn de medewerkers van zwembad/sporthal Safari ook aanwezig om er voor de ouders een ontspannen dag van te maken.

 

Meer activiteiten

Naast springen kunnen de kinderen zich laten schminken of aan een van onze andere activiteiten meedoen. Uiteraard komt onze mascotte Jip vanuit het zwembad ook langs om de kinderen aan te moedigen.

 

Kaarten kopen

U kunt kaarten kopen aan de deur op 1,2 en 3 mei maar online zijn ze nu extra voordelig.
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.zwembadsafari.nl