Inspiratiesessie KNVB ‘Werken vanuit passie'

18 juni 2018

Sonja van Geerenstein en oud-collega Rens Elbertsen van de KNVB zijn vanmiddag 18 juni van 15:00 tot 16:30 uur te gast voor een inspiratiesessie. De gemeente laat zich inspireren door Sonja en Rens, omdat zij werken vanuit hun passie en zo hun droombaan gevonden hebben. De sessie vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan 1 in Maarssen. 

 

Oranjeleeuwinnen
Op 6 augustus 2017 hebben ‘onze’ Oranjeleeuwinnen geschiedenis geschreven: ze wonnen het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten alle condities perfect zijn en daar heb je teammanagers voor nodig. Sonja is teammanager Nederlands Vrouwen Elftal en Rens is teammanager Nederlandse Vrouwen Jeugdteams.

Wilt u weten hoe de Oranje Leeuwinnen tot dit succes zijn gekomen? Wat voor veranderingen bracht het winnen van het EK allemaal met zich mee? En hoe is het voor Rens en Sonja om te werken vanuit passie? Rens en Sonja komen maandag 18 juni hierover vertellen.

 

Inspiratiesessies
Stichtse Vecht organiseert maandelijks een open inspiratiesessie om medewerkers te enthousiasmeren hoe zij hun werk anders kunnen doen, leuker kunnen maken. We geloven daarbij in de kracht van ieder individu, waarbij we ervan overtuigd zijn dat als je weet waar je goed in bent en je daar je werk van kunt maken, het resultaat daardoor beter en leuker wordt. Iedereen, zowel de medewerkers als de inwoners en ondernemers, plukt daar de vruchten van. De sessies zijn bedoeld voor medewerkers, inwoners en ondernemers uit Stichtse Vecht. Onderwerpen lopen uiteen en sluiten aan bij de ontwikkelingen in de samenleving en bedrijfsleven.

 

Oranje Experience bus

als warmmakertje staat de Oranje Experience bus van 13.00-15.00 uur voor de ingang van het gemeentehuis, aan de kant van de grote parkeerplaats. Hij is niet te missen. Er zijn VR-brillen waarmee je het EK dat onze Oranjeleeuwinnen vorige zomer wonnen opnieuw kan beleven en er is een Quiz. En Rens neemt uiteraard de beker mee :-)

 

Aanmelden
Wilt u bij de sessie aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar inspiratiesessie@stichtsevecht.nl en vermeld hierin uw naam en (indien van toepassing) van welke organisatie u bent. Uw vragen kunt u ook sturen naar dit e-mailadres of neem telefonisch contact op via 14 0346 en vraag naar Cathelijne Dapiran of Annemijn van Bokhoven.


Locatie: Gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 in Maarssen
Datum: 18-06-2018
Aanvang: 15:00
Einddatum: 18-06-2018
Eindtijd: 16:30