Open dag Sportpark Zuilense Vecht

26 maart 2019

Zaterdag 13 april is het sportieve evenement op sportpark Zuilense Vecht. Zuilense Vecht is de nieuwe naam voor de sportparken Daalseweide, Zuilen en Elinkwijk, die in de toekomst samen 1 sportpark vormen. Door sportpark Zuilense Vecht komt een sportief lint: een speciaal pad om op te hardlopen, te fietsen, te bootcampen of te skaten.  Het sportieve lint is nu nog niet aangelegd maar op 13 april krijg je alvast een voorproefje van wat er in de toekomst gaat komen.  Op het sportieve lint dat we gaan aanleggen kun je sporten met je sportclub, alleen of met vrienden. Zo maakt de gemeente sport voor iedereen bereikbaar. Je kunt hier namelijk ook sporten als je géén lid bent van een sportvereniging.

 

Sport, food & fun voor jong en oud 

Op 13 april staat het park van 12:00 tot 19:00 uur in het teken van Sport, food & fun. Kom ook verschillende sporten uitproberen, zoals boogschieten, bossabal en een stormbaan. Om 12.00 uur openen de wethouders van Sport van beide gemeenten Hetty Veneklaas (Stichtse Vecht) en Maarten van Ooijen (Utrecht) het evenement. Je kunt ook wat lekkers te eten halen bij een van de tien foodtrucs en bij de horeca van sporthal Zuilen.

 

Praktische informatie

Datum: 13 april
Tijd: 12.00 tot 19.00 uur 
Opening wethouders: 12:15 uur
Prijs: gratis
Locatie: Sportpark Zuilen (Norbruislaan 680) & Daalseweide  (Sportparkweg 1)  

Meer informatie op: https://www.zuilensevecht.nl/actueel/50-zaterdag-13-april-in-het-teken-van-sport-fun-food

 

Sports

Tijdens het evenement zijn er verschillende sporten te beoefenen en clinics te volgen. Denk aan:

  • Een klimmuur
  • Boulderbaan
  • Stormbaan
  • BossabalBeach volleybal
  • Zeven-maal-zeven voetbal

 

Als je mee wilt doen met een van de sporten of clinics, dan kun je gewoon aansluiten. Je hoeft je nergens voor op te geven. Dus sluit vooral aan waar je zin in hebt.

 

Fun

Tijdens het evenement zijn er ook andere activiteiten om aan deel te nemen, zoals:

  • XXL Spelletjes
  • Rodeo stier
  • Draaimolen
  • Fietsen & skelteren

 

Food

Als je honger en dorst hebt gekregen van al dat bewegen en lol maken dan kun je terecht bij een van de 15 foodtrucs. De foodtrucs staan op het terrein voor sporthal Zuilen. Ook horeca Merlijn (boven sporthal Zuilen) opent zijn deuren. Bij de foodtrucs en bij de horeca kun je lekkernij kopen als poffertjes, slush puppy, zalm en nog veel meer.

 

Bereikbaarheid

Kom met de fiets of lopend!
De auto kan geparkeerd worden voor het sportpark. Dit kan voor de ingang aan de professor Norbruislaan 680 (Utrecht) of Sportparkweg 1 (Maarssen). Het Sportpark zelf is autovrij deze dag.