Terugblik Sports, fun en food

17 april 2019

Zaterdag 13 april werd het sportevenement Sports, Fun & Food georganiseerd op Sportpark Zuilense Vecht. Wethouder Hetty Veneklaas opende het sportieve evenement samen met de wethouder sport van Utrecht Maarten van Ooijen.

 

Opening wethouders

Tijdens de opening vertelden de wethouders over de plannen op het sportpark. In de toekomst worden de drie sportparken Daalseweide, Zuilen en Elinkwijk namelijk 1 groot sportief park. In het park wordt een zogenaamd sportief lint aangelegd, waarop iedereen kan hardlopen, fietsen of skeeleren. Ook worden er langs het lint speel- en sporttoestellen geplaatst. Na de korte toespraak van de wethouders openden zij het evenement door te schieten met pijl en boog. Vervolgens mochten de jonge voetballers van VV Maarssen een poging wagen met de pijl en boog.

 

Sport en spel

Tijdens Sports, Fun & Food kon iedereen alvast kennis maken met het sportpark. Er waren diverse sporten en spellen te doen, zoals Bossaball, boogschieten en klimmen op de klimmuur. Daarnaast waren er foodtrucks om een hapje te eten.