Voor meer informatie

Veronique Rap
Marketing & Communicatie medewerker Sport
06 58 07 62 75

Buurtsportcoaches

Buurtsportcoaches organiseren sport- en beweegaanbod in de buurt en leggen een verbinding tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. Hierdoor dragen zij eraan bij dat meer mensen in hun eigen  omgeving kunnen sporten en bewegen. De buurtsportcoaches helpen bij het creëren van voldoende sport- en beweegaanbod voor alle inwoners van jong tot oud. In Stichtse Vecht zijn er 12 buurtsportcoaches.


Buurtsportcoaches Stichtse Vecht

In Stichtse Vecht hebben we in totaal 12 buurtsportcoaches. Zij zijn werkzaam in het onderwijs, bij kinderopvangorganisaties, bij Jeugdpunt, Welzijn Stichtse Vecht, Zwembad De Koet en Zwembad 't Kikkerfort. De buurtsportcoaches organiseren activiteiten en kunnen je helpen bij het vinden van het juiste sport- of beweegaanbod. Iedere buurtsportcaoch werkt in één of meerdere kernen met de nadruk op een bepaalde doelgroep.

 

Activiteiten Buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches organiseren veel activiteiten in Stichtse Vecht. Bekijk via onderstaande linkjes het aanbod. Sommige buurtsportcoaches verspreiden hun aanbod persoonlijk onder de leerlingen van basisscholen, dit is niet opgenomen op deze website.


Voor meer informatie

Veronique Rap
Marketing & Communicatie medewerker Sport
06 58 07 62 75