12 kernen toertocht

Fiets mee met de 12 kernen toertocht door Stichtse Vecht op 8 juli 2018. Je kunt je inschrijven voor de lange afstand van circa 80 km langs alle kernen in Stichtse Vecht of voor de korte familietocht van ongeveer 25 km. De opbrengst van de fietstocht gaat naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur.


Start & Finish

De start- en finishlocatie is bij het Vechtstreek Museum in park Goudestein, Endelhovenlaan 1 in Maarssen. Er is parkeergelegenheid op de parkeerplaats van het gemeentekantoor.

  • Start 09:00 - 11:00 uur
  • Finish 11:00 - 15:00 uur

 

Routes

Je kunt kiezen uit 2 routes. Binnenkort kun je de routes hier bekijken.

  • 80 km – voor de sportieve fietser, langs alle kernen in Stichtse Vecht. Helm verplicht.
  • 25 km – voor de recreatieve fietser: families en ouderen op een gewone of elektrische fiets.

 

Inschrijven en Jeugdfonds

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier of op 8 juli vanaf 08:30 uur bij de start. Kosten voor deelname zijn € 5,-. De opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur in Stichtse Vecht. Ook kun je een extra vrijwillige donatie doen. Het  Jeugdfonds zorgt ervoor dat ook kinderen waarvan de ouders slechts weinig geld te besteden hebben, toch kunnen sporten! 

Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden uit ons reglement. Na inschrijving ontvang je van ons de gegevens voor het overmaken van de deelnamekosten.

 

Partners

De toertocht wordt georganiseerd in samenwerking met WTC Maarsssen, LBNK en TC Breukelen.

Wil je als sportvereniging, (lokale) ondernemer of maatschappelijke organisatie ook met ons samenwerken om de toertocht tot een succes te maken? Neem contact met ons op via info@sportpuntstichtsevecht.nl


Voor meer informatie:
Veronique Rap
Marketing & Communicatie medewerker Sport
06 58 07 62 75