Voor meer informatie

Veronique Rap
Marketing & Communicatie medewerker Sport
06 58 07 62 75

Terugblik 12 kernen toertocht 2018

Ruim 250 enthousiaste fietsers, een verrassende route door de gemeente, heerlijk weer en een prachtige opbrengst voor het Jeugdfonds Sport. Dat is in het kort de eerste 12 kernen toertocht. Op 8 juli 2018 vond de fietstocht voor de eerste keer plaats met als start – finish locatie het Vechtstreek Museum in Maarssen. De tocht leidde de fietsers langs alle 12 kernen van de gemeente. Een unieke manier om de kernen te ontdekken en te verbinden. Met de tocht werd € 1.700,- opgehaald voor het Jeugdfonds Sport in Stichtse Vecht.


Opbrengst voor Jeugdfonds: € 1.700,-

De opbrengst van de toertocht gaat naar het Jeugdfonds Sport in Stichtse Vecht. In totaal werd er, inclusief een bijdrage van Rabobank Gooi en Vechtstreek, € 1.700,- opgehaald voor het goede doel. 

 

Grote opkomst

In totaal deden ruim 250 fietsers mee aan de fietstocht. Het grootste gedeelte koos voor de lange route, maar er was ook een mogelijkheid voor het fietsen van 25 kilometer. Halverwege konden de deelnemers aan de 80 kilometer uitrusten bij de Loenense Hockeyclub, waar de ravitaillering verzorgd werd door Albert Heijn Maarssen-dorp. Na het volbrengen van de tocht streken veel renners neer op het terras van het Vechtstreek Museum, waar zij genoten van een koud drankje.

 

Partners

De toertocht was niet mogelijk zonder de samenwerking met WTC Maarsssen, LBNK, TC Breukelen, het Vechtstreek Museum, de Loenense Hockeyclub en de EHBO verenigingen Maarssen en Loenen. Daarnaast veel dank aan de sponsoren: Albert Heijn Maarssen-dorp, Ferry Quick Reklame, Hair Xperience Maarssen, Bike Center Woerden, en Rabobank Gooi en Vechtstreek. 


Voor meer informatie

Veronique Rap
Marketing & Communicatie medewerker Sport
06 58 07 62 75