Programma Gemeenteweek

De activiteitenweek start op dinsdag 3 april en eindigt met de wedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag op zondag 8 april.

 

Aftrap bij Basisschool de Klaroen in Tienhoven

Dinsdag 3 april 11:00 uur

Dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur presenteert E-sporter Lode de Boo van FC Utrecht een lespakket bij basisschool de Klaroen.

 

Clinic bij FC Breukelen

Woensdag 4 april 15:00 uur

Trainers van FC Utrecht geven een clinic bij FC Breukelen. De clinic is op woensdag 4 april van 15:00 tot 17:00 uur. Er wordt getraind in groepen van 10 deelnemers. Er komen in ieder geval 5 trainers van FC Utrecht, dus er is veel te leren! Aanmelden kan direct via het inschrijfformulier.

 

FIFA toernooi Jeugd-Punt in Safari

Donderdag 5 april 16:00 uur

Donderdag van 16:00 tot 17:30 uur komt E-sporter Danny Hazebroek naar Jeugd-Punt voor een speciaal FIFA toernooi. Ook meedoen? Aanmelden kan bij je contactpersoon bij Jeugd-Punt of via info@sportpuntstichtsevecht.nl

 

Walking Football clinic

Donderdag 5 april om 13:00 uur

Donderdag om 13.00 uur is er een Walking Football clinic van de Old Stars van FC Utrecht samen met Old Stars Maarssen. De clinic wordt gegeven bij OSM '75 in Maarssenbroek. Walking Football is een vorm van voetbal speciaal voor ouderen, waarbij niet gerend mag worden. Geïnteresseerden voor de oefentraining kunnen zich vooraf aanmelden bij Piet Donga (p.donga@ziggo.nl).

 

Discozwemmen in 't Kikkerfort

Vrijdag 6 april om 19:00 uur

Op vrijdag van 19:00 tot 20:45 uur staat het discozwemmen in 't Kikkerfort in het teken van FC Breukelen. Je maakt kans op leuke prijzen, zoals kaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag! Meer informatie Discozwemmen.

 

FC Utrecht - ADO Den Haag

Zondag 8 april om 12:30 uur

Inwoners van Stichtse Vecht kunnen voordelig kaarten kopen voor FC Utrecht - ADO Den Haag. Ook kun je kaartjes winnen voor deze wedstrijd!

FC Utrecht gemeenteweek